Wie zijn we?

Ons team is niet groot, en dat zal het ook blijven. We hebben allebei zo’n 20 jaar ervaring, waarvan ruim 15 jaar als zelfstandig projectmanager.

Anje Hatzmann


Mijn kernkwaliteiten zijn: eerlijk, betrouwbaar, pro-actief, rustig en accuraat. Of zoals één van mijn opdrachtgevers zei: ‘zakelijk, maar niet te rationeel’. Kwaliteiten die me vooral geschikt maken voor het leiden van mensen in veranderingstrajecten. Dit kan een veranderingstraject zijn als gevolg van de inzet van ICT, waarin ik een rol als projectmanager kan vervullen. Ook trajecten als gevolg van organisatorische veranderingen kan ik uitstekend begeleiden. Ik ben een doorzetter, ik weet mensen te motiveren en ben sterk in teamvorming. Daarnaast ben ik resultaatgericht en zelfstandig.

In de afgelopen 15 jaar heb ik als zelfstandig projectmanager diverse projecten geleid, veelal in de financiële sector, maar ook een aantal in de publieke sector. Ik ben altijd projectmanager vanuit de business, waarbij de projecten vaak een grote IT component hebben. Een aantal van deze projecten betrof het vertalen van de marketing strategie naar de ontwikkeling en implementatie van een nieuwe website.

Ik loop graag hard, met name in de winter. In de warmere maanden verwissel ik de hardloopschoenen voor de racefiets. Dan maken we het plan voor de doelstelling van het fietsseizoen: een ‘zware’ col in de bergen, zoals de Alpe d’Huez of de Mont Ventoux.
Tussen de sportseizoenen door reis ik ook graag.

Richard Otten


Mijn kernkwaliteiten zijn: aanpassingsvermogen, saamhorigheid, creativiteit, spontaniteit en structureren. Deze kwaliteiten typeren me als een persoon die prima op diverse niveaus kan communiceren én gemakkelijk in de omgang is. Bovendien ben ik een flexibele persoon die draagvlak weet te creëren, en kalmte en geduld bewaart in hectische en politieke omgevingen.

Ik heb veel ervaring met het leiden van systeemontwikkelingsprojecten, en Internet- en Intranetprojecten binnen grote commerciële organisaties en de overheid, als technisch projectleider en als business projectmanager.

Wielrennen is mijn hobby, zowel actief als passief. Ik kijk vooral graag naar de klassiekers en bergetappes, waar ik uren naar kan kijken. Daarnaast train ik graag zelf, om de conditie op peil te houden, en om nieuwe bergen te fietsen.